Inbox zero: zo doe ik dat (voor Jelle)

Afgelopen week las ik het artikel “inbox to zero: zo werkt het” van Jelle Derckx. Een echte aanrader want een lege inbox geeft rust in je hoofd. Jelle beschrijft vier stappen om tot een lege inbox te komen. Handig, maar ik denk dat stap twee waarin Jelle aanbeveelt om alles in Gmail te laden middels het POP3-protocol niet handig is. Waarom? Dat ga ik je nu uitleggen. Lees verder Inbox zero: zo doe ik dat (voor Jelle)

Leestips #7

Elke week deel ik artikelen die de moeite van het lezen waard zijn. Deze week onder ander: waarom Beasts of No Nation ze zien is op Netflix in plaats van de bioscoop, de reden waarom het Nederlands voetbal zo weinig voorstelt en een nieuw font van Adobe voor boeken en e-boeken. Lees verder Leestips #7

Tips om meer (water) te drinken

We weten het allemaal. Water drinken is gezond en het menselijk lichaam heeft minimaal twee liter water per dag nodig. Voor sommige is twee liter water op één dag geen probleem, anderen hebben er problemen mee. Ik behoor tot de laatste groep en ging daarom op zoek naar tips om meer water te drinken. Deze tien tips lijken mij het meest bruikbaar.

Lees verder Tips om meer (water) te drinken