Hoogtepunten uit 2013

Hoogtepunten onthouden blijkt een stuk moeilijker dan het onthouden van dieptepunten. Om de hoogtepunten beter te kunnen onthouden en daar de focus op te kunnen leggen bestaat deze pagina. Het spreekt voor zich dat de pagina continu ververst zal worden. Opdat het niet verloren gaat in de hectiek van het snelle leven.

Hoogtepunten

Spreker tijdens The Get Social Experience Op 24 september sprak ik over online video tijdens Get Social.

2000 volgers op het YouTube-kanaal van Frankwatching Op 10 juni heeft het YouTube-kanaal van Frankwatching de magische grens van 2000 bereikt.

Propedeuse behaald De propedeutische fase of kortweg propedeuse aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is afgerond. Op 15 april ontving ik het verlossende woord dat ook het laatste vak met een voldoende is afgesloten.

Eerste solo-artikel op Frankwatching Wekelijks publiceer ik samen met Pelpina Trip video’s op Frankwatching. Dat YouTube de layout van haar kanalen op de schop gooide was aanleiding voor mijn eerste solo-artikel met de toepasselijke titel “YouTube op de schop: nieuwe layout voor kanalen”

Video op de Facebookpagina van Hi Heb jij je verborgen inbox op Facebook al ontdekt? Dat bleek een goede vraag want deze video van Frankwatching werd gedeeld op de Facebookpagina van Hi. De video werd duizenden keren bekeken.

Michiel Veenstra verwees naar dit blog Ik zat in de les en ineens rookte de servers en was mijn Twitter-tijdlijn overstuur. Michiel Veenstra maakte melding van mijn blog.

Gastcollege over social media  In januari gaf ik mijn eerste gastcollege. Ik mocht mijn kennis delen met studenten van het ROC A12 in Ede. Lees deze blog voor meer informatie.

Social media adviesrapport voor Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe Ok, dit begon al in 2012 maar de afronding van het adviesrapport was in 2013. Het adviesrapport is zeer goed ontvangen door opdrachtgever en door de HAN gewaardeerd met een 9,5.